Udgivet tor d. 2. dec 2021, kl. 09:25

December 2021 byder på traditioner - men også på afslutningen af en tradition.

Efter 30 års samarbejde om Jesuskirkens Julekoncert har Københavns Drengekor valgt at omprioritere deres kræfter - og det betyder, at den traditionsrige julekoncert ikke længere kan lade sig gennemføre. Ole Allermand har gennem alle årene gjort et kæmpe arbejde - både for at få stablet nogle flotte koncerter på benene og for at få samlet penge ind til Frelsens Hærs arbejde i Valby. Men nu er det desværre slut.

Der er dog stadig de andre traditionelle arrangementer i Jesuskirken i december:

Søndag d. 5. december kl. 16 er der Adventskoncert med Jesuskirkens Kor - med fællessalmer og smukke korsatser til advent og jul. Ved koncerten bliver der taget afsked med Trine Birgitte Smith, som har sunget i Jesuskirkens Kor i 34 år.

Onsdag d. 22. december kl. 19.30 er der den meget stemningsfulde musikgudstjeneste "De ni Læsninger". Også her er det Jesuskirkens Kor, der står for musikken - og ni læsere supplerer musikken med de traditionelle læsninger. Der bliver også mulighed for at synge nogle af de smukke advents- og julesalmer.

Der er gratis adgang til arrangementerne - men der samles ind til Valby Sogns Menighedsplejes julehjælp.

Kategorier Aktuelt